DrogeVoeten Run

Nieuws
22 augustus 2013


De DrogeVoetenRun zit vol!!!

Zaterdag 28 september 2013 is het zover! Dan start om 13.00 uur de DrogeVoeten Run 2.0. Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Zij zullen één dezer dagen alle exacte info ontvangen over de run.

23 juli 2013In september komt de 2e DrogeVoetenRun. Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt. Maar je kunt jezelf al aanmelden via de inschrijfpagina.

16 september 2012De DrogeVoetenRun zit vol!!!

Zaterdag 22 september 2012 is het zover! Dan start om 13.00 uur de eerste DrogeVoeten Run. Het maximale aantal deelnemers is inmiddels bereikt. Zij zullen één dezer dagen alle exacte info ontvangen over de run.

12 september 2012Ren je rot voor droge voeten

Zaterdag 22 september 2012 is het zover! Dan start om 13.00 uur de eerste DrogeVoeten Run. Deze hardlooprun wordt georganiseerd door het Waterschap Groot Salland, samen met hardloopwinkel Run2Day in Zwolle. Met de DroteVoeten Run wil het Waterschap Groot Salland het waterveiligheidsproject Ruimte voor de Rivier onder de aandacht brengen.

Schrijf je in

In totaal is er ruimte voor 400 deelnemers. Er is nog plek, dus iedereen kan zich nog inschrijven voor dit unieke, gratis hardloopevenement via deze site. Deelnemers krijgen een gratis functioneel runningshirt en een leuke goodybag. Na aanmelding ontvangen de deelnemers bericht over waar de run precies gehouden wordt. De route gaat door een mooi gebied 'ergens aan de IJssel' bij Zwolle en de afstand is iets minder dan 1 kilometer. Het gaat vooral om de lol en het plezier van het meedoen. Iedereen is welkom.

Veiligheid voorop in Zwolle

De stad Zwolle is onherroepelijk verbonden met de IJssel. De karakteristieke rivier draagt bij aan de uitstraling van de entree van de sfeervolle Hanzestad. Bovendien is het rivierengebied een plek voor de Zwollenaar om te ontspannen en in de recreëren. Toch is de ligging aan de IJssel niet zonder gevaar. De rivier heeft extra ruimte nodig. Met Ruimte voor de Rivier Zwolle wordt de komende jaren hard gewerkt aan de veiligheid van de stad. Door ruim twee kilometer dijk zo'n 300 meter landinwaarts te verplaatsen en het aanleggen van extra 'nevengeulen' kunnen grotere hoeveelheden water veilig worden afgevoerd. Kijk voor meer informatie over Ruimte voor de Rivier Zwolle op www.wgs.nl/ruimtevoorderivier

20 juni 2012


Op 22 september vind de gratis DrogeVoeten Run plaats ergens in Zwolle. Meer info volgt stukje bij beetje via deze site. Inschrijven kan nu al.